Ready for take-off

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zo ver… We mogen op reis! Alle zorgvuldig samengestelde paklijsten werden met elkaar vergeleken en de spullen bij elkaar gelegd. Conclusie: de tas (vooral van Eef) bleek natuurlijk veel te klein voor de hoeveelheid spullen. Dat werd dus toch nog schrappen. Het is ook niet eenvoudig om voor 6 maanden, voor zeer diverse bestemmingen te pakken; van de Trans-Mongolië treinreis en het warme China tot het hooggebergte van Tibet en het zonnige Australië. Maar het is gelukt! Ook alle geweldige trouwgadgets die wij afgelopen zaterdag hebben gekregen zijn mee op reis.

De gehaakte trouwpoppetjes en geluksmuntjes:


En de miniatuurversie van de “Trouwkabouter” mag natuurlijk ook niet ontbreken (voor wie er niet bij was: iedereen die trouwt krijgt de tuinkabouter mee en voegt er iets leuks aan toe. Vervolgens hou je de kabouter in bezit totdat de volgende trouwt. Omdat wij direct na onze bruiloft zijn vertrokken voor 6 maanden en de volgende bruiloft volgende maand al is hebben wij een miniatuurversie mee op avontuur):


Sommigen kunnen ons reisplan al dromen. Voor wie nog niet volledig op de hoogte is hierbij een opsomming van ons aanstaande avontuur:

 • Moskou 
 • Trans-Mongolië Express (stops in Irkutsk & Mongolië)
 • Irkutsk & Baikalmeer
 • Mongolië 
 • China
 • Hongkong
 • Tibet
 • Kathmandu
 • Lombok
 • Australië 
 • Nieuw-Zeeland
 • Florida

B&E

  Advertentie

  4 gedachten over “Ready for take-off”

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  %d bloggers liken dit: